Project 2: Organiseren van een catering

Project naam: Catering

Dit is het logboek van:

1. Hüseyin Icöz

2. Walid aboukaid

3. Mustafa Yigit

 

Plan van Aanpak Fase..

Datum: 16-11-2017

Taak (Aan welke taken gaan jullie werken? ) Dingen onderzoeken

Acties (Wat gaan jullie doen en hoe verdelen jullie het werk?)

1. Duidelijk beeld overzicht van voedsel van vegetariërs en moslims.

2. Duidelijk beeld gevormd over duurzaamheid.

3. Een keuze maken welke betawereld zich bezig houdt met deze opdracht.

4. Verschillende beroepen en opleiding.

Wat? Welke taak? Resultaat? Wanneer klaar? Wie?

Vegetariërs en moslims Mensen die geen vlees, vis en dierlijke producten (zoals zuivel, eieren en honing) eten en ook geen dierlijke producten (zoals leer en wol) gebruiken zijn ‘” veganisten”

Duurzaamheid Duurzame ontwikkeling is ontwikkeling die aansluit op de hoeften van het heden zonder het vermogen van tekomstige generaties om in hun eigen behoeften te voorzien in gevaar te brengen, aldus de definitie van de VN-commissie Brundtland uit 1987.

Betawereld Test bijvoorbeeld de kwaliteit van producten, verbeter je de voedselproductie in ontwikkelingslanden of onderzoek je de relatie tussen de voeding en gezondheid

Beroepen Kokken, serveerder, gastvrouw of gastheer, chef-kok,

Opleidingen LOI Hbo-Opleidingen LOI Mbo-Opleidingen AOV Horeca

Maak jouw eigen website met JouwWeb